| Kullanıcı | Mesaj |
|
17:37 25 May 2009
| Dinopis
| | |
| Admin
| mesajlar 117 |
|
|
14:25 – 27 May 2009 Dinopis tarafından düzenlendi
Merhabalar 3ds max 2010 hakkında ilk izlenimleri paylaÅŸmak için bir kaç resim ekledim. AÅŸağıdaki resimler sayesinde henüz deneme fırsatı olmayanlar arkadaÅŸlara biraz ipucu verecektir. Bu yazıda 3ds max 2010'la gelen yeniliklere deÄŸilnilmeyecektir. Ders, iÅŸ güç derken kendime bile vakit ayıramıyorum son zamanlarda Önümüzdeki hafta eski sürümlere göre yapılan deÄŸiÅŸiklikler ve yenilikler hakkında da bir yazı ayarlamayı planlıyorum.
|

|
| AÅŸaÄŸda 3ds max 2010'un yeni makyajlı arayüzünü görebilirsiniz. İlk göze çarpan Graphide Modeling Tools oluyor. Bu araç modelleme yaparken çok büyük kolaylık saÄŸlayacak gibi gözüküyor.

|
| Graphide Modeling Tools araçlarının açılmış hali.

|
| Modelleme modu açık bir obje seçiliyken aÅŸağıdaki gibi Graphide Modeling Tools özellikleri aktif oluyor ve her aracın üzerine gelince ipuçları çıkıyor.

|
| Render setup penceresinden bir görüntü. Hemen hemen her ÅŸey aynı gibi.

|
|
material editör penceresi

|
|
Dosya kaydetme menüsü Office uygulamalarında olduÄŸu gibi biraz daha görsel hale getirilmiÅŸ.

|
| İşte 3ds max 2010

|
Åžimdiden iyi modellemeler diliyorum … 
3ds max 2010 download etmek için daha önce Atasoft arkadaşımızın açmış olduÄŸu konuya bakabilirsiniz…
|
Maxi3D.NET Yenileniyor…
|
|
|
14:26 27 May 2009
| tolga
| | |
| Yeni Üye | mesajlar 3 |
|
|
teÅŸekkürler çok güzel görünüyor indirmeye baÅŸlasam iyi olacak heyecanlandım ÅŸimdi 
|
|
|
10:49 02 Haz 2009
| RenderMan
| | |
| Yeni Üye | mesajlar 34 |
|
|
paylaşım için teÅŸekkürler birazdan indiriyorum. Acaba makinayı çok kasar mı ?
|
|
|
20:44 18 Haz 2009
| Tyrael
| | |
| Yeni Üye | mesajlar 8 |
|
|
En az üç-dört aya kadar indirilmemesi gereken program
|
|
|
20:56 01 Tem 2009
| sumuq
| | |
| Yeni Üye | mesajlar 1 |
|
|
ya gavur linki vermiÅŸsiniz tamam,ordaki formu doldurduk tamam, ama trial veriyor sadece ben full istiorum 
|
|
|
22:26 01 Tem 2009
| Dinopis
| | |
| Admin
| mesajlar 117 |
|
|
ya gavur linki vermiÅŸsiniz tamam,ordaki formu doldurduk tamam, ama trial veriyor sadece ben full istiorum 
Sinirlenmeye gerek yok arkadaşım. Sitemizde yasal olmayan içerik vb paylaşımlar yapmıyoruz.
|
Maxi3D.NET Yenileniyor…
|
|
|
11:51 03 Tem 2009
| COD
| | |
| Yeni Üye | mesajlar 15 |
|
|
Kurdum ama kullanmıyorum ben max 8 ve 7 ile çalışmayı tercih ediyorum Makineyi hiç kasmıyor rahat rahat
|
|
|
00:16 17 AÄŸu 2009
| inan sezgin
| | |
| Misafir
| |
|
|
arkadÅŸlar emila adersimi versem eklermisniz satup vermek için indiremiyorum :S
inanszgn@hotmail.com……. eÄŸer biriniz eklerde satup ı yollarsa çok çok sevinirim.. meslek edinicem ve benim için öok önemli..
|
|